De Vicary, een begrip als het gaat om maatwerk in de verzorging van feestelijke en zakelijke ontmoetingen. Met vestigingen in Ochten en Dodewaard is de Vicary bij uitstek geschikt voor het organiseren van grote tot kleine feesten of evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, waarbij het in de Vicary ook mogelijk is elkaar het ja-woord te geven, een verjaardag, een jubileum, een uitvoering of een vergadering, de Vicary past zich volledig aan uw persoonlijke wensen aan.

Ideaal is de diversiteit aan kleine en grote zalen. Zo biedt de Vicary ruimte aan een feest met 500 bezoekers, maar de zalencomplexen bieden ook diverse mogelijkheden voor middelgrote en kleinere gezelschappen. Van een verjaardag of diner in besloten kring tot een zakelijke bijeenkomst.
Ook is de Vicary het adres voor uw culinaire wensen. Van een luxueus ontbijt, meergangen lunch of -diner, een buffet geheel naar eigen wens samengesteld tot bijvoorbeeld een koffietafel of een stamppotbuffet. Een team van vaste medewerkers staat klaar om al uw wensen te vervullen. De Vicary levert maatwerk. Uitgangspunten zijn variatie, stijl, gezelligheid, flexibiliteit en natuurlijk gastvrijheid.